Prosjekt­verk­stedet

Prosjekter

PVV er et kult miljø der du kan bli med på mye rart. På denne siden har vi en liten oversikt over forskjellige prosjekter og organer i PVV.Faste poster

Styret

Styret har ansvaret for den daglige driften av PVV, og har myndighet som gitt i PVVs lover. Lederen for PVV velges om høsten og sitter i et år. Resten av styret velges for et halvår om gangen, selv om praksis er at bare mindre justeringer gjøres i vårsemesteret.

Organisert av Styreleder

Drift

Drift har ansvaret for å drive maskinene på PVV. Driftsgruppen har ingen strenge krav til aktivitet eller erfaring for å bli medlem, så selv om du er ny i virket går det fint an å bare observere og absorbere i begynnelsen. Vi vil gjøre vårt beste for å gi god hjelp og service til våre brukere.

Organisert av Driftskordinator

Medlems-prosjekter

Lyst til å gjøre noe kult? Her er et utvalg av de prosjektene som PVVere har holder på med. Mangler det noe, eller brenner du for noe annet?
Sett opp et eget prosjekt da vel!

Nettsiden

Vi utvikler og vedlikeholder PVVs nettsider. Programvareverkstedets nettside er en viktig portal for all informasjon som har å gjøre med PVV. Derfor er det viktig at den tar seg godt ut, og det er vår jobb å sørge for nettopp dette!

Organisert av Peder Bergebakken Sundt

Grzegorz

På bokhyllen på terminalrommet står det en TV. Denne styres av boksen som kjører programmet Grzegorz. Grzegorz er mediesenteret som er hjemmesnekret.

Organisert av Peder Bergebakken Sundt

Dibbler

Dibbler er et pågående prosjekt for å administrere og vedlikeholde PVVs gjelds-administrasjons system.

Organisert av Christoffer Viken

Worblehat

Worblehat er PVV sitt bibliotekssystem. Gjennom dette systemet kan medlemmer se hvilke bøker vi har og låne dem.

Organisert av Bjornar Orjansen Kaarevik

Dørsensor

Er du lei av å sitte mutters alene på terminalrommet uten noen å nerde med? Med dørsensoren kan du enkelt sjekke om døren er åpen, og dermed om noen andre PVV'ere er i lokalene.

Organisert av Felix Albrigtsen

Lag prosjekt Mine prosjekter